Ahad, 28 November 2010

ZURAIDA KAMARUDDIN KETUA WANITA PKR SELAK KAIN
Ketua Wanita PKR Zuraida Zainuddin selak kain marah kepada media yang menyibuk membuat liputan tentang perjalanan PKR. Zuraida yang monopous itu terkinja-kinja meroyan bila usul wanita untuk ketua umum PKR sebagai anggota tertinggi dalam parti itu ditolak oleh kongres.

'PKR Kita punya, media menyibuk buat apa?" katanya. Cubalah kita bayangkan si bangka itu selak kain, tikus pun termenung. Sebenarnya tidak ada calon yang lebih baik dari wanita meroyan itu dicalonkan ketua wanita PKR.  Anwar sendiri tidak puas hati pada ketua Pemuda siboroi dan wanita meroyan itu. Tetapi tidak ada pilihan lain yang lebih cerah.

Usul yang dibawa oleh wanita PKR itu bertujuan untuk melenyapkan isu PKR kerana Anwar Ibrahim tidak bertanggung jawab dan hanya meletakan Isterinya sahaja sebagai presiden dan anaknya sebagai Naib Presiden sementera gundiknya Azmin Ely sebagai timbalan. Wanita juga cuba mengampu penasihat parti Keadilan itu untuk mendapat perhatian tetapi telah ditolak. Itulah sebabnya dia selak kain mengamuk kepada media.

Tiada ulasan:

Catat Komen