Selasa, 29 Jun 2010

ISSH..ISSH...ISSH ANWAR KECEK BINI ORANG !!

    BAKAL PM PAKATAN RAKYAT

Sah itu suara Anwar!. Anwar ni kalau berkawan orang tua-tua pesan jangan sampai ajak naik kerumah bahaya. Anak bini kita disapunya. Issh..issh..issh mengapalah begitu buruk perangainya. Lepas betina jantan, abis dara janda, abis janda bini orang  issh... issh. Macam mana lah N Ajis nak suruh dia gantinya kepala dewan ulama'?. Orang Pas, PKR yang melayu tu macam mana otaknya nak suruh Anwar jadi PM issh..issh..issh tongong betul mereka yeh!!

Disini kas tak mahu cakap panjang biar kawan kita dari Blog Analisa Kumbang yang ulas benda cerita dalam klip video tu dia rajin sikit. Dalam blog itu panjang lagi ceritanya. Kalau tak puas hati lawat laman AK tu.

Ringkasan Perbualan Anwar ( oleh analisa kumbang)

Perbualan bermula dengan Anwar Ibrahim mengajak wanita berkenaan keluar minum teh. Wanita itu menolak ajakkan Anwar dengan mengatakan beliau kini terikat (sudah bersuami). Anwar tidak berputus asa dan menyatakan pada wanita itu beliau akan mencuba untuk mengajak wanita itu keluar pada lain kali.

Wanita itu lantas bertanya, adakah Anwar akan menghubungi beliau lagi. Anwar menjawab Ya dan wanita berkenaan bertanya kenapa? Anwar memberi alasan beliau hanya ingin bercakap dengan wanita berkenaan.

Tidak puas hati dengan jawapan Anwar wanita berkenaan bertanya, adakah Anwar menganggap beliau sebagai rakan biasa. Anwar menjawab, let me more.. yang bermaksud Anwar mahu menjadikan wanita itu lebih sekadar kawan biasa.Wanita berkenaan lantas mengugut Anwar secara bergurau dengan menyatakan beliau akan memberitahu isteri Anwar jika Anwar mempunyai niat berkenaan.

Anwar lantas menjawab ok forget bermaksud lupakan. Tetapi selepas itu Anwar terus menyatakan pada wanita berkenaan beliau akan cuba untuk menghubungi dan mengajak wanita itu keluar pada lain kali. Babak Anwar merayu pada wanita berkenaan bermula sejurus selepas itu dengan Anwar menyatakan beliau akan merayu dan menggesa wanita berkenaan untuk keluar dengan beliau. Keluarlah perkataan i'll appeal dan i am persuade daripada mulut Anwar.

Di sinilah wanita berkenaan mengeluarkan perkataan yang rayuan Anwar itu bukan seperti contract yang ada pada suami wanita berkenaan, yang mana Anwar boleh merayu dan terus merayu untuk mendapatkan contract tersebut.

Seakan menyedari ada sesuatu yang tidak kena atau mungkin menyedari yang beliau sudah menyuruh polis memasang pepijat pada rumah beliau, Anwar ingin menamatkan panggilan tetapi wanita berkenaan bertanya Anwar adakah perkara ini boleh diberitahu pada Dato Nalla dan suami beliau.

Anwar menjawab wanita berkenaan tidak boleh memberitahu suami beliau tetapi boleh beritahu Dato Nalla mengenai perbualan mereka. Perkara ini yang menimbulkan pertanyaan, apa peranan Dato Nalla di sini. Adakah beliau berperanan dalam menguruskan segala hal hubungan sulit Anwar Ibrahim?

Selepas itu timbul babak rayuan yang mana Anwar merayu pada wanita berkenaan supaya tidak memberitahu sesiapa tentang perbualan mereka. Wanita berkenaan enggan kerana merasakan bersalah menyembunyikan perkara itu kepada suami beliau.

Anwar marah dan mula berbual dengan nada keras dan menggesa wanita berkenaan untuk menyimpan rahsia perbualan mereka daripada sesiapa. Sebagai perjanjian beliau berjanji akan mencuba untuk tidak menghubungi wanita berkenaan lagi.

Wanita berkenaan masih enggan terima untuk tidak memberitahu suami beliau dan menganggap perbualan mereka akan terbongkar juga jika diketahui oleh Dato Nalla. Anwar menjawab dengan memberi alasan yang Dato Nalla tidak akan memberitahu sesiapa.

Perbualan tamat dengan Anwar menyuruh wanita berkenaan supaya tidak kasar dan keras dengan beliau. Wanita berkenaan mempertahankan diri beliau dengan menyatakan beliau harus begitu kerana berstatus isteri orang.Tiada ulasan:

Catat Komen